HFK U15 Elite assistenttræner

HFK U15 Elite assistenttræner

19.06.2013
/ / /

This article is written in Danish. From next season I will start as U15 Elite assistent coach at Haderslev FK/SønderjyskE. I’m looking forward to coach players at the highest U15 level in Denmark.

Fra næste sæson bliver jeg træner i Haderslev FK, hvor jeg skal være assistent for U15 Elite. Der bliver tale om et samarbejde med den nuværende U14 M1 træner René Hakala, som jeg personligt ser meget frem til.

Haderslev FK har lige nu gang i rigtig mange spændende tiltag, som styrker talentudvikling yderligere. Det arbejde glæder jeg mig nu til at blive en del af. Jeg er overbevist om, at den daglige sparring med klubbens øvrige elitetrænere vil udvikle mig som træner.

Jeg ser utrolig meget frem til at skulle træne spillere på den øverste hylde i U15.

Jeg påbegynder arbejdet i HFK 1. juli og opstarten for U15 elitespillere er d. 22. juli.

hfks


Nyhed på HFKs hjemmeside

Share Button

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.